[International] Ragnarok Online Private Server

Discussion in 'Ragnarok (RO) Emulator' started by VodkaMartini, Apr 15, 2008.

Discuss N3 - [International] Ragnarok Online Private Server in the Ragnarok (RO) Emulator area at Nyit-Nyit.Net

  1. adanijmc TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    installer yg diatas ganti pake yg ini
    Code:
    http://www.indowebster.com/FirstNetRO_Installer_FuLL_1907.html
     

    Gunakan jasa Rekber N3 untuk menjamin jual beli anda atau menghindari penipuan dengan meng klik disini
  2. crezy 1 SD Level 1

    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Membantu Rz atau RamadhanZ dalam pengiklanan server ini
    Server Malaysia
    Ingin Membantu MemPromosikan

    FreyaRO Server Information

    Website & Cp : Please sign in/up to view this image/link
    Forum : Please sign in/up to view this image/link

    Max Basel/Job Level: 255/150
    Max Status: 200
    Base Experience Rate: 50,000
    Job Experience Rate: 50,000
    Drop Rate: 25% For MVP Card
    Drop Rate: 50% For Normal Card
    Starting Zeny : 10,000,000z
    Refine Rate : Weapon +10 = 100% [ All Weapon ]
    Refine Rate : Amor +7 = 100% [ All Equipment Except Weapon ]
    Custom Pets
    Custom Headgear
    Custom Card
    Custom Mall
    Normal Mall
    Custom Npc
    Limited Gold Room

    Official Launch : Saturday 18 July 2009

    =======================================

    WoE Time:

    Wednesday 2000 - 2100
    Saturday 2000 - 2100
    Server Time GMT +8
    ========================================

    FreyaRO Staff

    [GM]Ahlspiess - Administrator
    [GM]Sand - Co-Administrator

    ========================================
    Download Ada Di CP Di bagian Home lalu Link
    Penambahan terbaru: Prontera map baru dan map askydun yang baruTake A Look
     
  3. bobbycool TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    yg diatas boong ni... linknya palsu :p mau cari duit ya om?
     
  4. fantasi 1 SD Level 2

    Messages:
    293
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    THUNDEZ RO
    [malaysian server]

    Website & CP :
    Please sign in/up to view this image/link

    WELCOME to the New Brands Server !

    THUNDEZ Ragnarok Online

    Info:

    Base/Job : 255/90

    Maxstats : 200

    Rate : 40k/40k/100% Normal Card Drop: 50% MVP Card Drop: 30%

    =======================
    ThundezRO Download Section
    ========================

    Choose Which One You Want to Download:-

    Thundez Ragnarok Online Patch v1.0:
    New Patch ThundezRO: Please sign in/up to view this image/link

    ** Make sure your have the KRO and SAKRAY client before your download our patchers.

    Download KRO & SAKRAY here: Please sign in/up to view this image/link

    ================================

    Buat yang pengen main 255 !! :D
     
  5. hyperaby 6 SD Level 2

    Messages:
    909
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    GENESIS RO

    Website:
    http://www.gen-ro.com

    Fitur:
    Server Specification

    * Processor: RAM: 512MB dedicated, 1GB burstable
    * Space: 20GB dedicated space
    * Bandwidth: 500GB of premium bandwidth
    * Uptime: 99.99%
    * OS: Cent OS (Customize by Frantech)

    Server Features

    * Highly Customize eAthena
    * Custom 3rd Job with 3rd Job Skills
    * Custom Quest
    * Custom Cash Shop
    * Custom Items
    * Custom Castle Drops
    * Custom Events (Automated)
    * Updated Scripts
    * Updated Maps
    * Anti-BOT Protection
    * Anti-WPE Protection
    * Anti-Hacking System
    * Anti-keylogger Protection
    * Log-In Security System
    * Mini Boss - Warper

    Server Information

    * Max Level : 260
    * Max Job Lvl : 120
    * Max Job Lvl for Super Novice: 200
    * Experience : 5,000x
    * Job Experience : 5,000x
    * Drop Rate : 100x
    * Card Drop Rate : 3%
    * MVP Card Drop Rate : 0.10%
    * Max Stats : 255
    * Jobs : Normal ones + 3-1 Classes and 3-2 Upcoming
    * Extended Class
    * Maximum Atk Speed : 196



    Download Section:
    http://www.gen-ro.com/downloads


    Yg maw Reg Disini :
    http://www.gen-ro.com/cp/?module=account&action=create



    MANTAPPP GANN!!! udah ada Job 3-nye!!
     
  6. panji07 TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    OK server TheBlitz Revolution mengeluarkan Server uji coba
    Bisa di bilang ini baru Server PVP dan WOE
    bagi para player yang ingin mencoba silahkan Download disini :

    http://202.58.163.20...ownload/Tester/

    jika ada Gravity Error silahkan di posting di Thread Bugs
    Job saat ini yang Sudah Fix : Rune Knight, Glt.Cross(90%), Warlock(90%), Arc Bishop, Ranger(90%).
    ada bbrp job yang masih belum fix.
    dan akan segera di selesaikan.
    untuk commands silahkan @commands

    Exp : 300000x
    Drop : 50%
    MVP card : 0,01%

    Sekian Terima Kasih.^^
     
  7. indomie TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Lucid RO
    nick gw R GoLd 1st, 2nd, 3rd, dst
     
  8. kanou 2 SD Level 2

    Messages:
    376
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    43
    AmboiRO


    AmboiRO News/Announcement

    Amboi RO is a customized high rate private Ragnarok Online server dedicated to provide to you, the players, a fun and enjoyable environment.

    Info:

    # Base/Job: 99/70
    # Maxstats: 99
    # Rate: 5k/5k/100% Normal Card Drop: 50% MVP Card Drop: 10%
    # NO wings - NO God Item - NO elemental scroll - ALL Headgear must do Quest
    Still in Maintenance! - ONLINE

    Public Commands

    # For a complete list of player-enabled commands, refer to @commands ingame.
    Server Features

    # Server is online 24 hours a day, 7 days a week.
    # Events going on all the time.
    # Active and friendly GM.
    # Some donation headgear can made by Quest.


    REGISTER >> http://amboi-ro.com/cp/
    DOWNLOAD >> http://amboi-ro.com/download.html
    FORUM >> http://amboi-ro.com/forum/

    FEATURE

    - MODAL MAIN 10 JeTI
    - NPC ITEM MAYAN LENGKAP
    - GOLD ROOM tp bukan gold room biasa (Ceck this)
    - Just PVP n WOE dah... eq mayan lengkap tinggal poles dikit

    LETS PLAY !!!

    NGOBROL >> http://www.nyit-nyit.net/index.php?/topic/39700-lounge-amboi-ragnarok-private-server-malay/
     
  9. maranu TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    76
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    all bgi yg minat maen thundez ro ni link download 4share nya http://www.4shared.com/file/140009486/1c6f72c2/thundezro.html met maen ^^
    credit : yogo
     
  10. maranu TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    76
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    NeVeR EnDiNG Ragnarok

    Server Description

    bwat pecinta Super High Rates Server Boleh Dicoba neh
    servernya orang inggris
    neh bwat kmu2 yg mau maen gila2an g usah repot2 naekin lv, dr awal milih job brubah dah lv 1000

    *Brand new server.
    *1000/300 - Instant max level and stats.
    *Epic class balance, and game play.
    *Lots of fun events.
    *Dedicated, and professional staff.
    *Going to take the Ragnarok world by storm.

    Base Exp: 100k
    Job Exp: 100k
    Drop Rate: 10k
    Max stat: 999
    Max Base Level: 1000
    Max Job Level: 300


    Server Features
    Healer:
    Skill Resetter:
    Stat Resetter:
    Job Changer:
    Platinum Skill NPC:
    Town Warper:
    Dungeon Warper:
    War of Emperium:
    Marriage System:
    Same-Sex Marriage:
    Adoption System:
    MVP Arena:
    100's of customs:
    Pure PvP 999/250 Server:
    Dedicated and helpful GMs:
    FuLL MaLL + Card
    Mallnya lengkap abiez dicoba deh card ada smua ada
    o iya ada stat add juga lho jadi smua stat lo bsa 999 smua

    bwat yg mau ni download linknya

    wajib kRO nih lho

    full client

    http://neverendinggaming.com/programs/Never%20EndingRO%20-%20Full%20Client.zip

    patchnya doang, jangan lupa folder data di rename, delete, atau pindahin kemana dlu

    http://neverendinggaming.com/programs/Never%20EndingRO%20-%20Patch%20Client.zip

    Oh wa kira tulisan gwa belom lengkap tuh diatas jadi bwat tanya2 via YM aja yha el_mamo2000[at]Yahoo.com
     
  11. shipo88 2 SD Level 2

    Messages:
    351
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    http://www.nyit-nyit.net/index.php?/topic/40574-romaxi-ro-ps/
    http://www.nyit-nyit.net/index.php?/topic/40574-romaxi-ro-ps/
    http://www.nyit-nyit.net/index.php?/topic/40574-romaxi-ro-ps/

    The first ragnarok with job 4.. no lag connection!! international speed 10mbps unmetered
    very2 friendly GM!!

    Rune knight
    Arc bishop
    Warlock
    Guiltin cross
    Royal guard
    Ranger
    Etc

    If wanna more detail information just Pm GM @ YM ; maxi.wijaya[at]Yahoo.com

    Realy2 recomonded server.. im here just wanna help for showing to the world about maxi ro!

    thx regrads
     
  12. scion Pra TK Level 1

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    xilero.net


    xilero bagus ne..
     
  13. shipo88 2 SD Level 2

    Messages:
    351
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18

    Wash xile RO??? SWT!!! Game cacat!! dulu gw beli angraamyu abis 2 juta!! PAS Di beli eh malah GM nya kabur maen RF indo!! swt
     
  14. BlaBla2 TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    TokeiXRo (Malaysia Server)

    -Base/Job: 255/120
    -Max stat : 270
    -High Rate: 100k/100k/- normal card & mvp card 8%
    -Equipment 20%(from mvp) 9% normal monster
    -drop Non-usable(barang etc) item 30%
    -Lots of event npc
    -Mall
    -WINGS
    -Healer & Buffer NPC
    -custom quest
    -Private MVP Room
    -Safe Enchant +8 for All
    -Gold Room (cuma tinggal mungut doang,goldnya berjatohan)
    -free gift (bubble Gum 30 buah)
    -bot allowed (sebenarnya sih bot diperbolehkan buat bot paket(FCP,SL) doang, bisa bot cari item asal gak ketauan)
    [email protected] aja biar tau yg ada apa aja yg pasti bisa @warp
    -Kro/Bisa Pake IdRo Kok (gw aja pake Idro)

    Megingjard ama custom Item dijual disini tapi beli mesti pake TCG Card
    TCG Card bisa farming di map yggdrasil01 (umbala dungeon lantai 3) Hp momonnya 500k
    efek osiris card dirubah jadi MaxHp+15%
    Megingjard disini Slot 2
    Semua Wings berslot 1
    -Jiraya Card Efeknya MHp&MSP 60%,Skill Bash lvl 10,Enable Faster Move 40%,Hit 10% Taro di Boots
    -Sasuke Card Efeknya Enable Faster Attack Int +50 taro di Kepala (pake 2 aspd 196)

    Ntar klo Kalian dah pada lvl 254 ngomong sama NPC Lvl 255 Lvling NPC nanti langsung lvl 255

    GMnya Friendly ama adil kok dah sebulan gw main 5 ID org malaysia kena ban gara2 ngatain gw (kalah pvp ama gw trus ngata2in gitu deh)

    gw mw ngasih tau disini quest dye didisable ama GMnya masalahnya ada beberapa quest Headgear Custom pake dye kek Green Valk helm itu pake darkGreen dyestuff untungnya dye 1 ini drop dari momon (selanjutnya dye yg lain kluar dari gift Box)
    Eh klo pada mw bikin Helm of Angel jgn yg ada di NPC headgear... mendingan yg ada di payon aja

    CP: Please sign in/up to view this image/link
    Link Please sign in/up to view this image/link

    1 lagi ntar pas lagi download pake patcher(updater) klo tiba2 failed buat download buka folder tempat lo install Tokeixro lo trus lo cari "neoncube.file" lo klik kanan trus lo rename jadi "neoncube" abis itu lo buka pake notepad trus tulisan yg ada didalemnya diganti jadi 1003100 close rubah lagi namanya jadi "neoncube.file" lagi baru jalanin patcher lagi

    Klo kagak download ini Please sign in/up to view this image/link trus gak usah lewat pachter langsung klik TokeIxRo.exe tapi Pake cara ini ngeri ada yg error ntar gw

    klo mw cari gw cari nick Midorikawa Miho atau kagak Tia Halibel aja

    Gw kagak tau deh anak indo yg main di ini server brp org ya ramein aja

    Disini Yg Gak Donasi Masih bisa Bunuh Yg Donasi

    YG OL perhari bisa 40++an sih klo WOE kadang2 bisa 70an

    Note:jgn coba2 pake RPE atau WPE GMnya selalu Monitoring, masalahnya banyak dari negaranya sendiri pake RPE ama WPE kena ban dalam jangka waktu 10-12 jam

    YG PASTI NO LAG DONK
     
  15. VinZ Hecatonchires no Monban Level 2

    Messages:
    569
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    43
    Ressonce RO Job 3


    -Base/Job: 150/70
    -Max stat : 120
    -High Rate: 200/200- 50% normal card & mvp card 10%
    -Equipment 20%(from mvp) 30% normal monster
    -drop Non-usable(barang etc) item 50%
    -Lots of event npc
    -Mall
    -Healer & Buffer NPC
    -VIP Room
    -Private MVP Room
    -TCG quest ( 5000 tcg card bisa buat ketok +1 equip tanpa gagal, misal eq lue +9 mau ke +10 pake TCG pasti sukses 100%)
    -Friendly GM


    Langsung aja dah ga pake panjang lebar lagi (soalnya bkn PS gw, ga begitu ngerti deskripsinya :p)..
    Pokok nya seru dah ini game..
    Baru kluar, MVP card juga cuma 1 - 2 orang yg punya..
    Langsung aja cobain bro and sis..
    Web nya Please sign in/up to view this image/link
    Forum Please sign in/up to view this image/link
    Download link nya Please sign in/up to view this image/link
     
  16. cassiopea TK 0 Kecil Banned

    Messages:
    53
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Zeta RO

    [​IMG]

    Website Link Please sign in/up to view this image/link
    Forum Link Please sign in/up to view this image/link
    Download Link Please sign in/up to view this image/link or Please sign in/up to view this image/link
    Server Rules Please sign in/up to view this image/link

    Server Info
    Up since April 8, 2009

    Server Info:
    * 3rd job classes implemented (custom skills)
    * 24/7 & Dedicated Server + weekly maintenance
    * PK server
    * Kind & Friendly Staff
    * Daily Events
    * Stable Economy
    * Donation items are also rewards on some quest
    * Players are both PvP & WoE Active
    * 255 Max stats
    * 255 Max Base Level
    * 100 Max Job Level(Trans & 3rd Jobs) 70 (2nd jobs & baby classes) 120 (3rd Classes)
    * Multilingual Support

    War of Emperium Schedule: (Based on GMT+8:00 Time Zone)
    * Monday 7:00PM - 9:00PM
    * Wednesday 2:00AM - 4:00AM
    * Friday 7:00PM - 9:00PM
    * Sunday 2:00AM - 4:00AM

    Rates:
    * 15.000% for Base Level
    * 15.000% for Job Level
    * 10% Drop rates of cards
    * 100% drop rates on everything else

    Customizations:
    * Anti-Speed Hacks
    * Account Security
    * Emperium Breaker Ladder
    * Monster Arena
    * Story-Line Quest NPCs
    * Custom Dyes
    * Custom Hairstyles
    * Balanced Custom items
    * Vote Points System
    * [email protected]/@go abuse

    Commands:
    * @go
    * @showitems
    * @garbage
    * @?
    * @lock
    * @whosells
    * @pk on|off
    * @whereis
    * @mobsearch
    * @warp
    * @autoloot
    * @idsearch
    * @whodrops
    * @alootid
    * @nobc
    * @ii
    * @mi
    * @at
    * @time
    * and more

    Dare to start at ZeRO !!
     
  17. vtr Pra TK Level 1

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ZegenRO
    Open Beta: 16 Januari 2010
    Job 3 Max 150/70
    Job 2 Max 99/50
    Koneksi IIX 100Mbps
    JOB 3 PLAYABLE

    Server Features :
    - Custom Main Town (Revencia)
    - 99.99% Uptime ( 24/7 )
    - Custom WoE (Senin & Jum'at 19.00 s/d 21.00,jumlah castle yg dibuka bertambah seiring jumlah player)
    - Event BGR
    - No Lag Guarantee
    - Custom event
    - Job 3 (Archbishop, RuneKnight, Shura, Minstrel, dkk)
    - Lighthalzen Dungeon Lvl 4
    - dan masih banyak lainnya

    Server Information :
    - Server Lokal / IIX
    - Hometown : Revencia (Custom Maps)
    - Exp Rates / Job Rates : 5.000x / 5.000x
    - Drop rates kecuali card : 2.000x
    - Non MVP card drop rates : 5%
    - MVP card drop rates : 0.01% (Ada yg tidak drop di dalam game)
    - Custom Headgear
    - @command untuk melihat command yg tersedia untuk player
    - Maintenance setiap hari Selasa pukul 08.00 s/d 12.00

    NPC :
    - Job Master
    - Stylist
    - Platinum skill
    - Universal Rental NPC
    - Mall
    - Reset Stat & Skill
    - Headgear Quest
    - Buffer
    - dan lain-lain

    JOIN US:
    DOWNLOAD Please sign in/up to view this image/link
    WEBSITE Please sign in/up to view this image/link
     
  18. Vitamin Belum Sekolah Level 1

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    recomended neh...masih fresh!
     
  19. vtr Pra TK Level 1

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    EVENT IMLEK & VALENTINE 2010

    Headgear yang hanya bisa didapatkan dari event ini :
    1. Red Dragon's Helm 2010
    [​IMG]
    Bonus :
    All Stat +2
    Movement Speed +5
    Max Hp +1000
    Max Sp +500
    Def : 5
    Dipakai di : Atas dan Tengah

    Bahan :
    2561 Buah Ang Pao

    2. Tiger Mask 2010
    [​IMG]
    Bonus :
    AllStat +1
    Resist All Element 5% Kecuali Neutral
    Resist Neutral Element 10%
    Def : 5
    Dipakai di : Atas dan Tengah

    Bahan :
    777 Buah Tiger Panty [7267]
    77 Buah Tiger Skin [1029]
    7 Buah Tiger FootSkin [1030]

    3. Valentine Hat 2010
    [​IMG]
    Bonus :
    AllStat +1
    Maximum HP & SP + 7%.

    Bahan :
    2 Buah HairBand [2210]
    142 Buah Burning Heart [7097]
    142 Buah Flame Heart [994]
    142 Buah Ice Heart [7561]
    142 Buah Wooden Heart [7189]

    Cara Penukaran :
    Semua headgear diatas dapat ditukar di NPC Event yang akan muncul setiap hari Minggu di tengah kota Revencia. NPC hanya akan muncul 2x saja. Pertama pada hari Minggu tanggal 14 Februari 2010 dan yang kedua pada hari Minggu tanggal 21 Februari 2010.

    Item AngPao bisa didapatkan dari semua MONSTER jika memakai topi khusus yaitu, ZegenRo's Event Cap yang dapat dibeli di NPC Event Imlek & Valentine di tengah kota Revencia mulai hari ini dengan harga 25,000,000z.

    Happy RO ^^

    HANYA DI Zegen-RO Come & Join Us: Please sign in/up to view this image/link
     
  20. blackranz TK 0 Besar Level 1

    Messages:
    132
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Please sign in/up to view this image/link
    ==================
    Fanatic Ragnarok Online Private Servers !
    SKILL ON Bicara OFF
    udah 100 + yang maen !!
    ==================
    • MidRates 1000x1000xCustom (Event 2x Exp)
    • card normal 6%
    • other card 0,01%
    • IIX Connection
    • GO INTERNATIONAL !
    • No Lagg 100%
    • Connection Host :
    Gedung Cyber Indonesia with
    Sponsor Biztrade from Singapore.
    • Vote for points system (basic from developer of eAthena executors)
    • Voting Credits (Based from International Ragnarok Online Private Servers)
    • Antibot International Certificate (up2date)
    ==================
    command avaible :
    ==================
    @go,@changeleadaer, @commands, etc

    ==================
    ƒ Custom :
    ==================
    • Custon FanticRO Town
    1. Revencia
    2. Zhaskatia
    3. Vending Map
    4. RWC 2009 Included map viewer.
    • Custom PvP :
    1. 7vs7 Party (Event bulanan, hadiah jutaan rupiah)
    2. Champion Only
    3. Guild Wars (Event bulanan, hadiah jutaan rupiah!)
    • Custom Many Headgear Quest
    • Sunglasses [1]
    • Valkyrie Custom Helm Quest
    • Fallen Bishop Accecories Quest
    • and many more Headgear quest
    • 3rd Advanced Job Quest.

    ==================
    ++++++++++++++++++
    ==================
    ƒ Custom NPC : *more update soon
    ==================

    • Pro Stylish kRO
    • Vending Map
    • Lounge
    • Advanced Warper with last warper
    • Resetter
    • Job Master
    • Platinum Skill
    • Card Remover
    • Auction NPC
    • Premium Buffers
    • Chess Room


    ==================
    ƒ Custom Item (500++)
    ==================

    ==================
    ƒ GM :
    • KoaLa
    • Phoenix
    • Vlava
    ==================

    cPanel Register :
    Please sign in/up to view this image/link

    forum :
    Please sign in/up to view this image/link

    Download Client:
    Please sign in/up to view this image/link

    extract terus copy ke folder RO
    kalau kamu mengalami error di dalam game, periksa apakah ada folder data atau tidak, kalau ada rename terlebih dahulu. 'usahakan didelete.'

    Note :
    No Bot or cheat Allowed
    Bicara OFF Skill ON
    ada team GF RIC/AOL RIC dan tentunya include pro player Xcn and Fnatic-Gaming disini!!
     

Share This Page