PointBlank Private Server

Discussion in 'Private Server' started by zmfuad21, Apr 20, 2013.

Discuss PointBlank Private Server in the Private Server area at Nyit-Nyit.Net

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zmfuad21 Pra TK Level 1

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    [​IMG]

    Hello 'Brazilians and Gringos, I came here today because I saw a post on the page in EPICPB, Speaking that would create the Brazilian version ...

    Not to complicate GM'S, British, I would like to ask permission to create the Brazilians themselves EPICPB Version BR, as I know some programming, database, could create new weapons and other ...

    If Power Contact me on facebook:

    Lucas Silva camargo

    Thanked!

    NOTE: There are some things we do not know yet ', but this is the rest', thanks.

    Server Info
    Exp x10
    Credits x10
    Cash Pts per hour: 500

    Join Now : here

    Sorry bahasa inggris soalnya hasil copas.

    Sumber :

    add saya jika main. Nick: FUAD
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     

    Gunakan jasa Rekber N3 untuk menjamin jual beli anda atau menghindari penipuan dengan meng klik disini
  2. n3mostums 1 SD Level 2

    Messages:
    238
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    43
    itu maksud "Cash PtS perhours= 500" gimana gan,,?
    jadi setiap jam dapet cash 500 ya..?
     
  3. zmfuad21 Pra TK Level 1

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    iya betul sekali
     
  4. androit17 4 SD Level 2

    Messages:
    527
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    43
    ini kenapa gak bisa log in MT ya ?
     
  5. SimSimi 1 SD Level 2

    Messages:
    288
    Likes Received:
    134
    Trophy Points:
    68
    ini ane download , instal langsung maen gan ?
     
  6. autocrack Pra TK Level 1

    Messages:
    46
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    33
    pas main ngelag banget,koneksi ga cukup memadai,tapi kalo pake VPN gratisan nambah enteng ga ya ?
     
  7. Dro1234 TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    91
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    33
    bro, gw pas udh play nih, gak bisa main, bisa masuk room, trus abis itu gw exit, terputus sndiri dah, ditulis could not terminaze blabla..., mohon pencerahannya, thx
     
  8. Zhandres Pra TK Level 1

    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Game:
    RF
    Region:
    Unknown
    sama nih sama masalah sya gan... kalo sya pass masuk room langsung terputus dari server,,... ada pencerahan nya kah dari agan TS?
     
  9. Cumihachi TK 0 Besar Level 1

    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    41
    nah gw juga sama kyk agan ini haha
    padahal ping gw full bar
     
  10. Gerald Pra TK Level 1

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Epic PB udah di fix gan, kalau ada cheat ga BugTrap lagi
     
  11. arwanda 1 SD Level 2

    Messages:
    207
    Likes Received:
    73
    Trophy Points:
    54
    di ane musti pake VPN baru bisa maen ini epic PB
     
  12. HEP_Account Belum Sekolah Level 1

    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
  13. autocrack Pra TK Level 1

    Messages:
    46
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    33
    kok nanya gitu gan ? emang belom nyoba ? ane maenin d atas pake vpn ,ane pake vpn gratisan dari ghost .... mayan ping 110 buat koneksi smartfren
     
  14. CiscO Belum Sekolah Level 1

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    server brazil ya?? musti pake vpn..?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page