Tasikmalaya

Discussion in 'Jawa Barat' started by dolphine46, Apr 18, 2012.

Discuss Tasikmalaya in the Jawa Barat area at Nyit-Nyit.Net

  1. dolphine46 Pra TK Level 1

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Kangge Orang Tasikmalaya didieu tempat nu pas kangge Curhat.Ngariung,jeung sajabana (No_Sara) :stop: ...
    mangga nepangkeun salira sa'acana :

    oh nya d awalan ku simkuring nepangkeun nami kuring : Aras Farshadz :cool:
    asli orang Tasikmalaya
    daerah HZ (Jln.Haji zaenal mustofa) :grin: :grin:

    pantun akh saalit:

    Cikaracak ninggang batu
    laun-laun jadi legok
    cakcak ninggang huntu
    laun-laun nya dilebok :grin: :grin:


    Aya roda na tanjakan
    katinggang ku pangpung jengkol
    aya randa gogoakan
    katinggang ku hulu Botol :grin: :grin:

    Permen mentos
    tahu tempe
    tos ah
    cape.... :mewek: :mewek:
     

    Gunakan jasa Rekber N3 untuk menjamin jual beli anda atau menghindari penipuan dengan meng klik disini
  2. smart_N3 TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    62
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    33
    Hadir Bray Tasikmalaya ..
    Urang DI Paseh ajengan zen zen ..

    Nami : Sidiix
    Panggilan mah .. MrDogLo we ..
    Hayu atuh Kumpul" .. haha
     
  3. citertasik87 Belum Sekolah Level 0

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hadirr lurr...


    urg Orang Mangunreja Singaparna..

    Ieu Blog cheat urg..

    Citertasik87

    Kadee hilapp Joinn nya lurr//
     
  4. abiex Pra TK Level 1

    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Salam sejahtera teman-teman...
    Whohaha.. aya oge geuning ti daerah kami..
    Abdi di palihan Gn. Roay (Unsil)..
    mangga bilih bade mampir Cai mah se'eur..
    urg share=an..
     
  5. stupideasy Belum Sekolah Level 0

    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ngiringannnnnnn.....
    Masih keneh tatanggi geuning...ameng ka cicurug atuh balad :D
    Di gunung roay aya caina, kapalih dieu anu resep kopi mah nya....

    Kela sim kuring kedah guguru ka palih manten nya?
     
  6. barterznet Pra TK Level 1

    Messages:
    42
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    33
    Wah Gening Aya Oge Rerencangan,
    Mangga Nu Bade Sharing Tiasa Linggih Ka Rorompok, Atanapi Tiasa Pendak Di Unsil Atanapi dimana kitu tah..

    lSalam Nyitersl
     
  7. seosantos Belum Sekolah Level 0

    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    tasik banjir gak ?
     
  8. aurelzz Belum Sekolah Banned

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hadir :stop:
     
  9. ezot Belum Sekolah Level 1

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    eek..salam kenal we ka sadayana..
     
  10. iwannabe TK 0 Kecil Level 1

    Messages:
    51
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    33
    Game:
    Dota 2
    Region:
    Bandung
    Hadir om...

    Nami abdi Resa ngan sok di panggil alex alias awak leutik ...... xuat
    abdi ti cikunir asli bandung

    salam kenakanggo ka sadayana
    biih aya gathering abdi ajakan nya... heuheu...

    ieu blogger abdi nya
    http://pangyausahacker.blogspot.com/
     

Share This Page